• Tweakers Gaming Live
  Competition Platform
 • Powered By
  LANERGY

Rules
TGL - LEAGUE OF LEGENDS 5V5


 

Welkom op de informatiepagina van de League of Legends competitie van Tweakers Gaming Live! Op deze pagina vind je alle benodigde informatie met betrekking tot dit Esports Toernooi!


 

Wanneer/When?Vrijdag 9 november, 20:00 uur Kwalificatie laatste 4 teams (LAN-Area)Zaterdag 10 november, 10.00 uur Kwartfinale, match 1, match 2 (LoL Booth)Zaterdag 10 november, 13.00 uur Kwartfinale, match 3, match 4 (LoL Booth)Zaterdag 10 november, 14.00 uur Halve finale, match 1 (Esports Stage)Zaterdag 10 november, 16.00 uur Halve finale, match 2 (LoL Booth)Zondag 11 november,  9.00 uur Finale (Esports Stage)Zondag 11 november, 12.00 uur 3e Plaats (LoL Booth)


 

Format: 5vs5, Team vs Team


 

Waar/Where:De Brabanthallen in Den Bosch van 9 t/m 11 november.Diezekade 2, 5222 AK 's-HertogenboschLeague of Legends Booth/ Esports Stage


 

Tournament Regels/Rules of conduct:Lees het reglement hieronder goed door!


 

Bevestigen van deelname/Confirent of participation!Iedere teamcaptain dient voorafgaand te zorgen dat zijn of haar team aangemeld staat voor de competitie. De teamleider dient dit persoonlijk voor Vrijdag 9 November 2018 om 19.30 te doen bij de LAN admin aan de compo desk! Teams die niet tijdig aangemeld zijn, kunnen hierdoor automatisch een loss krijgen, ten voordele van de tegenstander! Ieder team die niet voor de gegeven data/tijden de status "confirmed" heeft zal helaas niet meer mee kunnen doen. Om je team te kunnen confirmen dienen alle teamleden zich aangemeld te hebben binnen het team.


 

Apparatuur en Benodigdheden:Voor de competitie games zal de organisatie voor de benodigde apparatuur en faciliteiten zorgen. Apparatuur zal door speciale staff onderhouden worden ter voorkoming van onregelmatigheden. Geen andere programmatuur anders dan de door de organisatie benodigde mag hierop geïnstalleerd worden!   Je dient eigen randapparatuur mee te nemen . Het gebruik van macro’s of andere ondersteunende programmatuur is niet toegestaan en kan leiden tot een automatische forfeit ten voordele van je tegenstander!  


 

Pauzes en afwezigheid:Tijdens de aangewezen tijden van de matches dienen de desbetreffende teams en support aanwezig te zijn en in in de mogelijkheid te zijn om te spelen! Tijdens de matches zijn er geen pauze mogelijkheden, dus zorg ervoor dat eventuele lunch/toilet breaks en dergelijke van tevoren gedaan zijn en je ruim op tijd weer aanwezig bent! Als je niet aanwezig bent kan dit automatisch voor een loss van jouw team zorgen, ten voordele van je tegenstander! Zorg dus dat jouw persoonlijke apparatuur gecontroleerd en werkend is voor aanvang van de match!  Speciale omstandigheden: Als iemand voor enige reden de area wel moet verlaten, dan dient dit ten alle tijde overlegd te worden met een referee, deze kunnen ter plekke advies geven en kunnen besluiten of er een reden is voor afwezigheid en voor hoe lang!    


 

SeatNR en LoL Summoner Name:Om er voor te zorgen dat iedereen makkelijk te vinden is willen wij graag dat in ieder geval alle teamcaptains hun stoelnummer en summoner name op hun profiel zetten (http://tp16.lanergy.eu). Wanneer die niet in je Lanergy profiel staan kun je jezelf ook niet confirmen.


 

Compo Referee’s:De League of Legends compo referee’s, samen met de head referee(s) begeleiden de competitie games. Eventuele geschillen/conflicten zullen door de referee’s besproken en afgehandeld worden. Indien een team het niet eens is met de beslissing, kan dit door de teamcaptain aangevochten worden en zal dit met de Head ref general besproken worden voor een eindbeslissing. Deze beslissingen zijn final!


 

Discord-Info:Het merendeel van de communicatie tussen admins en spelers zal verlopen via Discord. Het is daarom van groots belang dat spelers gedurende hun deelname aan de competitie verbonden zijn met #league_of_legends op de Discord server van het evenement https://discord.gg/xyY687N.


 

Compo uitslagen:Na het spelen van de match zal de score op een sheet bijgehouden worden. De team captains dienen deze sheet na te kijken en bij akkoord te ondertekenen! Start tijden:Vrijdag 9 november, 20.00 uur Kwalificatie laatste 4 teams (LAN-Area)Zaterdag 10 november, 10.00 uur Kwartfinale, match 1, match 2 (LoL Booth)Zaterdag 10 november, 13.00 uur Kwartfinale, match 3, match 4 (LoL Booth)Zaterdag 10 november, 14.00 uur Halve finale, match 1 (Esports Stage)Zaterdag 10 november, 16.00 uur Halve finale, match 2 (LoL Booth)Zondag 11 november,  9.00 uur Finale (Esports Stage)Zondag 11 november, 12.00 uur 3e Plaats (LoL Booth) Spelers en gedrag:Spelers dienen altijd de gedragswaarde van “Fair play” te hanteren! Dit betekend dus

 • “Fair play”
 • Geen geweld
 • Professioneel gedrag
 • Luisteren naar de aanwijzingen van Referee’s

Zowel online als offline beledigingen, bedreigingen van elke soort tegen andere spelers, support en/of organisatie zijn verboden en kunnen leiden tot een loss van de match en een diskwalificatie van jou en je team!


 

Mochten er problemen ontstaan dan dien je je hand op te steken en een van de referee’s zal je komen helpen en zo nodig een “Time-out” instellen.


 

Waarschuwingen:Een referee kan verschillende soorten waarschuwingen uitdelen, Van een kleine waarschuwing genoemd een “Caution” tot een officiële waarschuwing.Hierin telt dat 2 cautions gelijk staat aan een officiële waarschuwing en 2 officiële waarschuwingen staat gelijk aan een forfeit, oftewel een automatische loss van de match ten voordele van je tegenstander. De “Head ref LoL” heeft ten tijde van de match altijd de eindbeslissing, mocht de teamcaptain de beslissing aan willen vechten, dan zal de “Head ref General” de eindbeslissing nemen (Let OP! Deze beslissing is final, ook als de beslissing van de Head ref LoL anders was, ten voor of nadele van jouw team)


 

VoorrondesDe voorrondes zullen gespeeld worden met een single elimination bracket. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zullen hierbij bo3’s of bo1’s gespeeld worden om tot een tijdig einde van de competitie te komen. De inschrijving sluit zich vrijdag om 19.30. Tussen 19.30 en 20.00 dienen alle deelnemende teams hun aanwezigheid laten bevestigen bij de compo admin aan de compo desk. Om 20.00 zullen de eerste rondes gestart worden. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zal de eindtijd verschillen. De top-4 teams kwalificeren zich voor het main toernooi.


 

Main ToernooiZaterdag 10 november, 10.00 uur Kwartfinale, match 1, match 2 (LoL Booth)Zaterdag 10 november, 13.00 uur Kwartfinale, match 3, match 4 (LoL Booth)Zaterdag 10 november, 14.00 uur Halve finale, match 1 (Esports Stage)Zaterdag 10 november, 16.00 uur Halve finale, match 2 (LoL Booth)


 

Zowel de kwartfinales als halve finales zullen gespeeld worden als single elimination bo3’s, waarbij de winnaars door zullen stromen volgens de bracket. De winnaars van de halve finales gaan door naar de finale, en de verliezers van de halve finale zullen doorspelen voor de 3e plaats.


 

FinaleZondag 11 november,  9.00 uur Finale (Esports Stage)


 

De finale wordt op de Esports Stage gespeeld, in de vorm van een bo5. De winnaar van de finale wint de 1e plaats in de competitie, de verliezer van de finale wint de 2e plaats in de competitie.


 

3e PlaatsZondag 11 november, 12.00 uur 3e Plaats (LoL Booth)


 

Er zal om de 3e plaats gestreden gaan worden in de vorm van een bo3. De winnaar van deze bo3 wint de 3e plaats in de competitie.


Ingeschreven teams: 8

Team Inschrijfnummer Bevestigd 8/8 (100%)
AuroraLOL 0 Aanwezigheid bevestigd
Brussels Guardians 0 Aanwezigheid bevestigd
Defusekids 0 Aanwezigheid bevestigd
Kill Dood / Assistentie 0 Aanwezigheid bevestigd
New Dynasty 0 Aanwezigheid bevestigd
Sector One 0 Aanwezigheid bevestigd
Team Echo Zulu 0 Aanwezigheid bevestigd
Twintig is Twintig 0 Aanwezigheid bevestigdReacties (0)

  Je moet om te kunnen reageren.